KOBIETA PRZEDSIĘBIORCZA 2017

Znamy najbardziej aktywną zawodowo i społecznie mieszkankę województwa świętokrzyskiego.

Kobietą Przedsiębiorczą 2017 roku została Alina Kmiecicka, właścicielka Ami Polska Kancelarii Brokerskiej w Kielcach.

Wyniki oraz Złotą Dziesiątkę najbardziej przedsiębiorczych pań w całym województwie świętokrzyskim poznaliśmy na gali w hotelu Tęczowy Młyn w Kielcach.

Czytaj także: Kobieta Przedsiębiorcza 2017 od kulis.

Gratulacje, rozmowy i… setki zdjęć [WIDEO, ZDJĘCIA] Konkurs cieszył bardzo dużym zainteresowaniem.

Wywołał wiele pozytywnych emocji wśród Czytelników, którzy śledzili głosowanie wspierając kandydatki – najbardziej aktywne w różnych dziedzinach życia mieszkanki naszego województwa.

Ich rywalizacja o miejsca była zacięta i trwała w głosowaniu przez kilka tygodni.

Na wieczornej gali w Kielcach w świetle reflektorów i przy dźwięku fanfar zaprezentowano najlepsze z najlepszych i najbardziej przedsiębiorczych pań.

Złota Dziesiątka kobiet w regionie otrzymała statuetki, dyplomy i wartościowe nagrody.

Główną jest dla nich wycieczka do Parlamentu Europejskiego w Brukseli na zaproszenie europosłanki Róży Thun.

Uhonorowano i nagrodzono także pięć pań z Kielc oraz trzy wyróżnione w każdym z powiatów. – Wielkim zaszczytem jest gościć tutaj i przedstawiać kobiety wyjątkowe.

Panie, które uczestniczyły w konkursie, stanowią przykłady godne naśladowania.

Pokazują, że praca zawodowa może być pasją i że wspaniale mogą ją też łączyć z działalnością społeczną.

Przede wszystkim jednak odnoszą sukcesy w wielu obszarach przedsiębiorczości – podkreślał na gali Stanisław Wróbel, redaktor naczelny „Echa Dnia” i przewodniczący Kapituły, gratulując sukcesu wszystkim paniom.

Złotą Dziesiątkę Kobiet Przedsiębiorczych 2017 w Świętokrzyskim tworzą panie, które są uosobieniem słów redaktora naczelnego.

Kto jest w jej składzie? ZOBACZ ZŁOTĄ DZIESIĄTKĘ KOBIET PRZEDSIĘBIORCZYCH 2017 W REGIONIE ŚWIĘTOKRZYSKIM 12 zdjęć Kobieta Przedsiębiorcza 2017 – Złota Dziesiątka ZOBACZ też wyniki głosowania w: w KIELCACH oraz w w powiatach: BUSKIM | JĘDRZEJOWSKIM | KAZIMIERSKIM | KIELECKIM KONECKIM | OPATOWSKIM | OSTROWIECKIM | PIŃCZOWSKIM SANDOMIERSKIM | SKARŻYSKIM | STARACHOWICKIM | STASZOWSKIM WŁOSZCZOWSKIM.

Na gali nagrodziliśmy 10 najbardziej przedsiębiorczych pań w województwie, 5 w Kielcach oraz po trzy w każdym powiecie.

Ponadto, wyłonimy też złotą dziesiątkę w całym regionie świętokrzyskim.

Wszystkie wyróżnione panie otrzymają statuetki oraz dyplomy.

O wynikach konkursu zadecydują głosy czytelników, ale i kapituły.

W trakcie wręczenia statuetek odbędzie się też pokaz mody.

Na wybiegu modelki zaprezentują kolekcję Ewy Łukawskiej, projektantki z Kielc, która jest ceniona i uznawana przez klientki w naszym regionie i całej Polsce.

TOP 15 miejsc w Świętokrzyskim widzianych z kosmosu POLECAMY RÓWNIEŻ: Tych aut lepiej nie kupujcie.

Albo już szukajcie mechanika Jak zmieniły się gwiazdy na przestrzeni lat? [ZDJĘCIA] Czy zdałbyś egzamin na prawo jazdy?

Rozwiąż test! [10 ZDJĘĆ – QUIZ] Którzy Polacy piją najwięcej alkoholu? [LISTA ZAWODÓW] Najseksowniejsze imiona.

Zobacz czy jesteś na liście! Piłeś? Sprawdź, kiedy znów możesz wsiąść za kółko Źródło: Echo Dnia Świętokrzyskie – Alina Kmiecicka Kobietą Przedsiębiorczą 2017! Tagi: kobieta przedsiębiorcza kobieta przedsiębiorcza 2017 kobieta przedsiębiorcza 2017 transmisja

*KLIKNIJ W LINK*